Varkenshaasje met champignons
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€€Score
4 op 5Toon:
Mielbio
Honing | Acacia | Rauw | Bio
300 gr
€9,35
Maizena
Bindmiddel | voor bruine saus | 250 g
250 gr
€2,55
Delhaize
Persappelsienen | Net
3 kg
€4,99
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Delhaize
Varkenshaasje | Rozemarijn
+/- 500 gr
+/-€9,10
Delhaize
Olijfolie | Culinaire
50 cl
€5,15
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Bereidingstijd: 40 min.
Toon:
Mielbio
Honing | Acacia | Rauw | Bio
300 gr
€9,35
Maizena
Bindmiddel | voor bruine saus | 250 g
250 gr
€2,55
Delhaize
Persappelsienen | Net
3 kg
€4,99
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Delhaize
Varkenshaasje | Rozemarijn
+/- 500 gr
+/-€9,10
Delhaize
Olijfolie | Culinaire
50 cl
€5,15
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69