Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Beste klant,ontdek hier of jouw Delhaize geopend is op 20 mei:Meer info >

Recept zoekresultatenSalade van maatjes met rode bieten en hardgekookte eieren
Delhaize logo
  • Salade van maatjes met rode bieten en hardgekookte eieren
    B
Salade van maatjes met rode bieten en hardgekookte eierenB

Salade van maatjes met rode bieten en hardgekookte eieren

Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 500 g vastkokende aardappelen
  • 6 augurken
  • 1 el gesnipperde dille
  • 4 hardgekookte eieren
  • 4 maatjes
  • 2 el mierikswortel
  • 2 gekookte rode bieten
  • 1/2 kl suiker
  • 1 kleine rode ui
  • 20 cl room
  • 500 g vastkokende aardappelen
  • 6 augurken
  • 1 el gesnipperde dille
  • 4 hardgekookte eieren
  • 4 maatjes
  • 2 el mierikswortel
  • 2 gekookte rode bieten
  • 1/2 kl suiker
  • 1 kleine rode ui
  • 20 cl room

Begin met koken

: 30 min
1
Snij de geschilde aardappelen in blokjes en kook ze gaar op de manier van uw keuze. Laat afkoelen.
2
Meng intussen de mierikswortel met de room, de dille en de suiker. Breng op smaak met peper en zout.
3
Snij de bieten in blokjes en de augurken in plakjes. Pel de gekookte eieren en snij ze in 4. Snipper de rode rui fijn. Haal de 2 filets van elk maatje uit elkaar en snij elke filet in 4.
4
Schik al de ingrediënten op een grote serveerschaal of op individuele borden. Dien koel op. Serveer de saus apart.
1
Snij de geschilde aardappelen in blokjes en kook ze gaar op de manier van uw keuze. Laat afkoelen.
2
Meng intussen de mierikswortel met de room, de dille en de suiker. Breng op smaak met peper en zout.
3
Snij de bieten in blokjes en de augurken in plakjes. Pel de gekookte eieren en snij ze in 4. Snipper de rode rui fijn. Haal de 2 filets van elk maatje uit elkaar en snij elke filet in 4.
4
Schik al de ingrediënten op een grote serveerschaal of op individuele borden. Dien koel op. Serveer de saus apart.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 550; energie (kCal): 132; vetten (g): 8,5; verzadigde vetten (g): 4; koolhydraten (g): 7,2; suikers (g): 2,5; vezels (g): ; eiwitten (g): 6,6; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 497,77
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 550; energie (kCal): 132; vetten (g): 8,5; verzadigde vetten (g): 4; koolhydraten (g): 7,2; suikers (g): 2,5; vezels (g): ; eiwitten (g): 6,6; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 497,77
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Gluten vrij
Lunch
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Aardappelen | Friet

Delhaize

Aardappelen | Friet

5 kg

€8,49

Augurken | De originele

Maille

Augurken | De originele

400 gr

€4,99

Dille | kruiden | Verpakt

Delhaize

Dille | kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Eieren | Verschillende grootte | Scharreleieren

365

Eieren | Verschillende grootte | Scharreleieren

12 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,49

Haringfilets | Azijn

Delhaize

Haringfilets | Azijn

180 gr

€2,99

Rode biet | Gekookt | BIO

Delhaize

Rode biet | Gekookt | BIO

1 st

Bio

€1,65

Rode uien | Netje

Delhaize

Rode uien | Netje

400 gr

€1,99

Room | Zuur | 15 % V.G.

Delhaize

Room | Zuur | 15 % V.G.

200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,09

Reeds in je keuken

Suiker | Fijne korrel

Tienen-Tirlemont

Suiker | Fijne korrel

1 kg

€1,59

Totaal:
€25,34