Recept zoekresultatenSalade van garnalen met geitenkaas en erwten
Delhaize logo
  • Salade van garnalen met geitenkaas en erwten

Salade van garnalen met geitenkaas en erwten

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Brunch
Lunch
Salade van garnalen met geitenkaas en erwten

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 zakje diepgevroren cocktailgarnalen
  • 240 g verse geitenkaas
  • 400 g erwten (diepgevroren)
  • 4 slakropje little gem
  • 1 bosje verse munt
  • 1 citroen
  • 1 artisanaal stokbrood
  • 1/2 kl mosterd
  • 8 e.l. olijfolie
  • peper
  • zout

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Scampi | Met Staart | Bio

Delhaize

Scampi | Met Staart | Bio

125 gr

Bio

€4,29

Geitenkaas | Zacht | Porties

Président

Geitenkaas | Zacht | Porties

2 × 200 gr

€9,78

Erwten | Gestoofd | Extra fijn | Blik

Delhaize

Erwten | Gestoofd | Extra fijn | Blik

3 x 140 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,75

Romeinse sla | Verpakt

Delhaize

Romeinse sla | Verpakt

1 st

€3,19

Munt | Vers | Verpakt

Delhaize

Munt | Vers | Verpakt

20 gr

€1,49

Citroen | 1 st

Delhaize

Citroen | 1 st

1 st

€0,69

Witte stokbroden

Delhaize

Witte stokbroden

300 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,69

Reeds in je keuken

Mosterd | Sterke

Amora

Mosterd | Sterke

185 gr

€2,29

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Kruiden | Zout | Berg | Molen

Santa Maria

Kruiden | Zout | Berg | Molen

140 gr

€5,55

Totaal:
€21,88

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min

  1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Strooi de diepgevroren erwten in een steelpan gevuld met kokend water en reken 2 minuten gaartijd vanaf het hernemen van het kookpunt. Giet ze af en spoel ze onder koud water.
  3. Giet het citroensap in een hermetisch recipiënt (bokaal of ander), voeg zout toe, peper, de olie en de mosterd. Sluit en schud krachtig.
  4. Spoel en zwier de blaadjes little gem droog en verdeel ze over de borden. Voeg de erwten toe, de garnalen en de grof verkruimelde kaas. Bestrooi met gehakte munt en bedruip met een beetje vinaigrette.
  5. Serveer meteen met het knapperige brood en met de rest van de vinaigrette apart erbij.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Brunch
Diner
Lunch
  • Salade van garnalen met geitenkaas en erwten

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Scampi | Met Staart | Bio

Delhaize

Scampi | Met Staart | Bio

125 gr

Bio

€4,29

Geitenkaas | Zacht | Porties

Président

Geitenkaas | Zacht | Porties

2 × 200 gr

€9,78

Erwten | Gestoofd | Extra fijn | Blik

Delhaize

Erwten | Gestoofd | Extra fijn | Blik

3 x 140 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,75

Romeinse sla | Verpakt

Delhaize

Romeinse sla | Verpakt

1 st

€3,19

Munt | Vers | Verpakt

Delhaize

Munt | Vers | Verpakt

20 gr

€1,49

Citroen | 1 st

Delhaize

Citroen | 1 st

1 st

€0,69

Witte stokbroden

Delhaize

Witte stokbroden

300 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,69

Reeds in je keuken

Mosterd | Sterke

Amora

Mosterd | Sterke

185 gr

€2,29

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Kruiden | Zout | Berg | Molen

Santa Maria

Kruiden | Zout | Berg | Molen

140 gr

€5,55

Totaal:
€21,88