Le Puy linzen met rookworst uit Morteau
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
4 op 5Toon:
Delhaize
Rosbief | Rund | Belgisch
+/- 500 gr
+/-€10,40
Delhaize
Sjalot | Ui | Netje
500 gr
€1,05
Santa Maria
Kruiden | Kruidenbuiltje
14 gr
€5,19
Delhaize
Look | Netje | Bio
100 gr
€1,19
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
365
Zout | Keuken
1 kg
€0,35
Santa Maria
Kruiden | Peper | Smaakvol
35 gr
€4,25
Bereidingstijd: 15 min + 25 à 30 min gaartijd
Kooktip
Het geheim van een malse rosbief? Als je het vlees een kwartiertje laat rusten vooraleer je het versnijdt, wordt je rosbief nog malser omdat de temperatuur en de vleessappen zich gelijkmatig verspreiden. Bedek je vlees wel met aluminiumfolie, zodat het niet afkoelt. Smakelijk!
Toon:
Delhaize
Rosbief | Rund | Belgisch
+/- 500 gr
+/-€10,40
Delhaize
Sjalot | Ui | Netje
500 gr
€1,05
Santa Maria
Kruiden | Kruidenbuiltje
14 gr
€5,19
Delhaize
Look | Netje | Bio
100 gr
€1,19
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
365
Zout | Keuken
1 kg
€0,35
Santa Maria
Kruiden | Peper | Smaakvol
35 gr
€4,25