Recept zoekresultatenParmaham met meloen en ricotta
Delhaize logo
  • Parmaham met meloen en ricotta
Parmaham met meloen en ricotta

Parmaham met meloen en ricotta

Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 2 meloenen
  • enkele muntblaadjes
  • 1 e.l. olijfolie
  • 300 g Parmaham
  • 250 g ricotta
  • sla
  • zwarte peper
  • 2 meloenen
  • enkele muntblaadjes
  • 1 e.l. olijfolie
  • 300 g Parmaham
  • 250 g ricotta
  • sla
  • zwarte peper

Begin met koken

: 10 min.
1
Snij de meloen in twee en verwijder de pitten. Snij de meloen in stukken en leg deze op de borden. Dresseer de Parmaham, een lepel ricotta en enkele blaadjes sla.
2
Werk af met zwarte peper, gehakte munt en een beetje olijfolie.
1
Snij de meloen in twee en verwijder de pitten. Snij de meloen in stukken en leg deze op de borden. Dresseer de Parmaham, een lepel ricotta en enkele blaadjes sla.
2
Werk af met zwarte peper, gehakte munt en een beetje olijfolie.
Nutritionele informatie
Energie: 346 kcal

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Gluten vrij
Brunch
Diner
Zomer
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Meloen | Galia

Delhaize

Meloen | Galia

850 gr

€2,99

Munt | Vers | Verpakt

Delhaize

Munt | Vers | Verpakt

20 gr

€1,49

Parmaham

Delhaize

Parmaham

2 × 160 gr

€13,38

Ricotta | Classico

Delhaize

Ricotta | Classico

250 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,99

Jonge sla

Delhaize

Jonge sla

45 gr

€0,89

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€19,74