1
Begin met de mosselen zorgvuldig te spoelen in voldoende koud gezouten water en laat even uitlekken.
2
Verwijder de voetjes van de champignons en snijd in partjes. Snijd de rode pepers grof. Pel de knoflook en halveer.
3
Zet een grote pot op het vuur met de olijfolie, de knoflook, de sjalot, de mosselen, de rode pepers en de champignons. Bak even op en blus met de sherry. Voeg de tijm toe en breng verder op smaak met peper en zout. Stoom de mosselen gaar.
4
Open de pot met mosselen, snuif die heerlijke geur op en begin eraan.
1
Begin met de mosselen zorgvuldig te spoelen in voldoende koud gezouten water en laat even uitlekken.
2
Verwijder de voetjes van de champignons en snijd in partjes. Snijd de rode pepers grof. Pel de knoflook en halveer.
3
Zet een grote pot op het vuur met de olijfolie, de knoflook, de sjalot, de mosselen, de rode pepers en de champignons. Bak even op en blus met de sherry. Voeg de tijm toe en breng verder op smaak met peper en zout. Stoom de mosselen gaar.
4
Open de pot met mosselen, snuif die heerlijke geur op en begin eraan.