Recept zoekresultatenMillefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Delhaize logo
  • Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
    D
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancettaD

Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta

Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 500 g buffelmozzarella's
  • 120 g pancetta voor carbonara
  • 5 cl citroensap
  • 1 handvol basilicumblaadjes
  • 5 cl olijfolie
  • 500 g buffelmozzarella's
  • 120 g pancetta voor carbonara
  • 5 cl citroensap
  • 1 handvol basilicumblaadjes
  • 5 cl olijfolie

Begin met koken

: 15 min
1
Bak de pancettastukjes in een antikleefpan. Begin op zacht vuur en verhoog het vuur wanneer het vet begint te smelten. Laat ze uitlekken en afkoelen in een zeef.
2
Laat ondertussen de mozzarella en de bietjes afzonderlijk uitlekken, snijd ze alle twee in plakjes.
3
Snipper de sjalot heel fijn en doe er het citroensap, de olijfolie, het gehakte basilicum en de pancetta bij. Meng goed en kruid af.
4
Maak op de borden torentjes van mozzarella en biet (je kan ze met een tandenstoker vastzetten). Lepel er de saus over en serveer meteen met ciabatta.
1
Bak de pancettastukjes in een antikleefpan. Begin op zacht vuur en verhoog het vuur wanneer het vet begint te smelten. Laat ze uitlekken en afkoelen in een zeef.
2
Laat ondertussen de mozzarella en de bietjes afzonderlijk uitlekken, snijd ze alle twee in plakjes.
3
Snipper de sjalot heel fijn en doe er het citroensap, de olijfolie, het gehakte basilicum en de pancetta bij. Meng goed en kruid af.
4
Maak op de borden torentjes van mozzarella en biet (je kan ze met een tandenstoker vastzetten). Lepel er de saus over en serveer meteen met ciabatta.
Nutritionele informatie
D
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 932; energie (kCal): 225; vetten (g): 18,3; verzadigde vetten (g): 9; koolhydraten (g): 5,4; suikers (g): 3,8; vezels (g): 1; eiwitten (g): 9,1; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 645,75
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 932; energie (kCal): 225; vetten (g): 18,3; verzadigde vetten (g): 9; koolhydraten (g): 5,4; suikers (g): 3,8; vezels (g): 1; eiwitten (g): 9,1; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 645,75
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Gluten vrij
Picknick
Diner
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Garof | Mozza | Bufa Bocc

Fattorie Garofalo

Garof | Mozza | Bufa Bocc

2 × 10 x 25 gr

€7,58

Pancetta per carbonara

Rosa Dell Angelo

Pancetta per carbonara

120 gr

€4,79

Citroensap | Vitamin C

Limmi

Citroensap | Vitamin C

12 cl

€1,19

Basilicum | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Basilicum | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
€15,21