Kwartelhapje
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
1 op 5Gluten vrij
Brunch
Hapjes
Ingrediënten voor 4 Porties
4 Porties
- 1 dikke pompelmoes
- 1 stuk komkommer
- 12 snoeptomaatjes
- 12 hardgekookte en gepelde kwarteleieren
- 12 middelgrote roze garnalen
- 12 middelgrote brochettestokjes
- een beetje cocktailsaus
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Delhaize
Pompelmoes | Rood | 1 st
1 st
€0,99
Delhaize
Komkommer
1 st
€0,99
Delhaize
Snoepjes | Eucalyptus | Munt
175 gr
€0,99
Delhaize
Eieren | Kwartels | Gekookt
120 gr
€4,99
Delhaize
Cocktail garnaalstaarten 51/60
450 gr
€13,99
Delhaize
Brochettepennen | Bamboe | 18cm
200 st
€1,69
Delhaize
Cocktail | Saus
125 gr
€1,35
Totaal:
€24,99
Begin met koken
- Snij de pompelmoes doormidden en leg één helft op een bord.
- Snij 8 niet te fijne schijven van de komkommer en snij elk schijfje in 3 om driehoeken te bekomen.
- Maak 12 brochettes: prik op elk stokje 1 snoeptomaatje, 1 kwarteleitje, 1 roze garnaal en 2 komkommerdriehoekjes.
- Steek de brochettes in de halve pompelmoes en serveer ze bij het aperitief met een kommetje cocktailsaus.
Kooktip
Je kan de garnalen vervangen door in blokjes gesneden surimi.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Brunch
Overig
Lente,Zomer
Hapjes
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Delhaize
Pompelmoes | Rood | 1 st
1 st
€0,99
Delhaize
Komkommer
1 st
€0,99
Delhaize
Snoepjes | Eucalyptus | Munt
175 gr
€0,99
Delhaize
Eieren | Kwartels | Gekookt
120 gr
€4,99
Delhaize
Cocktail garnaalstaarten 51/60
450 gr
€13,99
Delhaize
Brochettepennen | Bamboe | 18cm
200 st
€1,69
Delhaize
Cocktail | Saus
125 gr
€1,35