1
Schil de aardperen en leg ze in een kom water met citroensap.
2
Snijd 3 aardperen in fijne, regelmatige schijfjes en stoom ze 5 min.
3
Schrik ze in koud water en dep ze droog.
4
Snijd de overige aardperen tot een fijne julienne.
5
Breng op smaak met hazelnootolie, fleur de sel en peper.
6
Snijd fijne carpaccio van de sint-jakobsvruchten.
7
Leg afwisselend schijfjes sint-jakobsvrucht, aardpeer en truffel op een bord.
1
Schil de aardperen en leg ze in een kom water met citroensap.
2
Snijd 3 aardperen in fijne, regelmatige schijfjes en stoom ze 5 min.
3
Schrik ze in koud water en dep ze droog.
4
Snijd de overige aardperen tot een fijne julienne.
5
Breng op smaak met hazelnootolie, fleur de sel en peper.
6
Snijd fijne carpaccio van de sint-jakobsvruchten.
7
Leg afwisselend schijfjes sint-jakobsvrucht, aardpeer en truffel op een bord.