Recept zoekresultatenBananenbrochettes met spek
Delhaize logo
  • Bananenbrochettes met spek
Bananenbrochettes met spek

Bananenbrochettes met spek

Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 2 el mosterd
  • 4 blaadjes munt
  • 1 el olijfolie
  • 9 sneden ontbijtspek
  • 2 rijpe, niet te grote bananen
  • 2 el mosterd
  • 4 blaadjes munt
  • 1 el olijfolie
  • 9 sneden ontbijtspek
  • 2 rijpe, niet te grote bananen

Begin met koken

1
Meng de mosterd en de fijngehakte muntblaadjes.
2
Snij de speksneetjes in twee.
3
Pel de bananen, verwijder de punten en snij elke banaan in 9 dikke schijven.
4
Smeer ze in met de mosterd en wikkel elk stuk in een half sneetje spek.
5
Steek op elk brochetje drie schijfjes en smeer ze lichtjes in met olie.
6
Bak ze goudbruin op de barbecue of in een grote pan met anti-aanbaklaag.
7
Dien de brochetjes warm op bij het aperitief.
1
Meng de mosterd en de fijngehakte muntblaadjes.
2
Snij de speksneetjes in twee.
3
Pel de bananen, verwijder de punten en snij elke banaan in 9 dikke schijven.
4
Smeer ze in met de mosterd en wikkel elk stuk in een half sneetje spek.
5
Steek op elk brochetje drie schijfjes en smeer ze lichtjes in met olie.
6
Bak ze goudbruin op de barbecue of in een grote pan met anti-aanbaklaag.
7
Dien de brochetjes warm op bij het aperitief.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Barbecue
Overig
Zomer
Hapjes

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Munt | Vers | Verpakt

Delhaize

Munt | Vers | Verpakt

20 gr

€1,49

Ontbijtspek Gerookt | 10 sneden

Herta

Ontbijtspek Gerookt | 10 sneden

2 × 100 gr

€4,58

Bananen | BIO

Delhaize

Bananen | BIO

850 gr

Bio

€2,15

Reeds in je keuken

Saus | Mosterd

Devos & Lemmens

Saus | Mosterd

30 cl

€2,05

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
€8,22