Word ook King of BBQ met onze BBQ-plannen

Het BBQ seizoen is geopend! Eindelijk is het weer tijd om samen het vuur aan te steken en volop te genieten. Maar iedereen die al eens met een tang in z’n handen achter de grill heeft gestaan, weet dat de perfecte barbecue organiseren altijd met enkele uitdagingen komt. Geen paniek! Wij stelden enkele onfeilbare BBQ-plannen samen voor zowat elke mogelijk situatie. Of je nu kookt voor kids, veel volk verwacht of last minute een BBQ wilt organiseren, met onze handige tips en leuke recepten word je gergarandeerd King of BBQ!

Test hieronder ons eerste mega makkelijke BBQ-plan. En kom geregeld terug, want elke maand wakkeren we het vuur aan met een nieuw BBQ-plan. Klaar? 3 ... 2 ... 1 ... Grillen maar!

HET MEGA MAKKELIJK BBQ-PLAN

Fan van bbq, maar je buik vol van de voorbereidingen? Dit plan laat je genieten van een barbecue zonder al te veel moeite. Maak het jezelf supersimpel met het Mega Makkelijk BBQ-plan.

 

Download hier het Mega Makkelijk BBQ-plan Mobiele versie

Ontdek hier alle ingrediënten voor het mega makkelijk BBQ-plan

Tips & tricks

  • Koel je fles rosé in record tempo door ze in nat keukenpapier te wikkelen, steek ze een kwartier in de diepvries en voilà: heerlijk frisse rosé.
     
  • Bak je ribbetjes zo hoog mogelijk boven het vuur van je bbq, zodat het vlees mooi doorbakken is.
     
  • Snijd al je kerstomaatjes in 1 keer door. Halveer ze tussen twee borden.
     

BBQ Recepten

Nog meer inspiratie ...

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst