Wijn en bubbels

Een selectie prestigewijnen voor bijzondere momenten

Operatie Laatste Flessen ! Zeldzame wijnen in promo

In onze wijnkelder zitten nog enkele topwijnen verstopt. Zeldzame exemplaren waarvan we maar enkele kisten of zelfs flessen hebben.

Het wildseizoen begint. Wij raden je enkele rode wijnen aan om dit seizoensvlees volledig tot zijn recht te laten komen.

Onze wouden zijn in een mooi herfstkleed gehuld, de lange wandelingen tussen de geuren van het onderhout en de lichte nevel eindigen rond het haardvuur. De liefhebbers van champignons bereiden zich voor om hun beste groeiplekjes te ontdekken en het wildvlees verschijnt op onze borden. Een aangepaste wijn maakt het plaatje compleet.

En als je absoluut een witte wijn bij je gerecht wilt drinken? Je kan bijvoorbeeld bij je gevogelte of haas een Pinot Gris proberen of een Gewurtztraminer van de Elzas, zeker als het recept vruchten bevat. Of waarom niet gewoon een witte wijn van de Jura, bij je pluimvee gestoofd in gele wijn bijvoorbeeld?

Ontdek ons wildassortiment >

Ontdek onze grote wijnen enkel beschikbaar op delhaize.be

ontdek ons volledig assortiment

Ons vakmanschap drink je met verstand
Al onze wijnen bevatten toegevoegde sulfieten, behalve degene waarop uitdrukkelijk vermeld wordt dat ze geen sulfieten bevatten.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst