Terug

Saus | Chili | Sriracha

Flying Goose

Toevoegen aan de lijst
20 cl - 10,45 €/l
€2,09

Vul alle onderstaande velden in om dit product te delen

*Verplichte velden

Vul alle verplichte velden in om verder te gaan (*)

Beschrijving

Food World / Thailand / saus

ID:40118

Gebruiksaanwijzing

In Azië gebruikt men de saus als dipsaus voor zeevruchten, in Europa wordt de saus gebruikt in de soep, op hamburgers, hotdogs, pizza en andere snacks.

Ingrediënten

Chili 61%, suiker, knoflook, zout, water, voedingszuren E260, E330, smaakversterker E621, stabilisator E415, conserveermiddel E202.

Allergenen

Onbekend:  Vis ,  Mosterd ,  Noten ,  Selderij ,  Pinda ,  Schaaldieren ,  Eieren ,  Sesam ,  Lupine ,  Weekdieren ,  Sulfiet ,  Melk ,  Sojabonen ,  Gluten

Voeding
Per 100MLT
Kilocalorieën 122KCAL
Vetten waarvan 1.3GRM
Verzadigde vetten 0GRM
Koolhydraten waarvan 23GRM
Suikers 18GRM
Vezels 6GRM
Eiwitten 1.8GRM
Zout 7.3GRM

Andere informatie
Net inhoud

200MLT

Benaming

NL: Sriracha pikante chilisaus

Producent informatie

Heuschen & Schrouff Oriental Foods - NL: P.O. Box 30202, 6370 KE, Landgraaf, Netherlands. FR: P.O. Box 30202, 6370 KE, Landgraaf, Netherlands. EN: P.O. Box 30202, 6370 KE, Landgraaf, Netherlands. DE: P.O. Box 30202, 6370 KE, Landgraaf, Netherlands.

Disclaimer

** DISCLAIMER: Waar mogelijk streeft Delhaize ernaar om betrouwbare informatie te krijgen van de producten en die betrouwbare informatie op de website te publiceren. Delhaize kan de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid echter niet garanderen. Er kunnen enkele verschillen zijn tussen de gegevens op de website en die op de productetiketten, o.a. omwille van technische redenen die inherent zijn aan voorraadrotatie. De gegevens op deze website vervangen de gegevens op de productetiketten niet. In het geval van afwijkingen geldt de informatie op de productetiketten. De consument moet vóór aankoop en minstens vóór consumptie van het product de gegevens op de etiketten controleren (inclusief allergenen). De consument doet uitdrukkelijk afstand van enig verhaal tegen Delhaize in het geval van afwijkingen. Alle gegevens worden voorzien door de producent via Trustbox (c) van GS1. Voor meer informatie, ga naar de pagina http://www.gs1belu.org

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst