Actie: Gym on web

Goed nieuws: Delhaize.be en de Gymnastiekfederatie Vlaanderen slaan , ook dit jaar, de handen in mekaar om Gymclubs aan nieuw sportmateriaal te helpen.

De GYM ON WEB actie financiert de aankoop van materiaal (radslagtrainer, minitrampoline, lage turnbalk, airtrack, enz.) dankzij jouw online-aankopen op www.delhaize.be.

Hoe werkt het?

Om deel te nemen aan de actie moet je slechts 3 zaken doen:

  1. Doe je boodschappen op www.delhaize.be en kies een leveringswijze: in een afhaalpunt of bij je thuis.
     
  2. Geef de promocode, van de club die je wil steunen, in vóór je je winkelmandje valideert(*).  Wil je de promocode van je club kennen? Download dan hier de lijst. 
     
  3. Bij elke aankoopschijf van € 5 schenkt Delhaize.be je club  € 1 voor de aankoop van nieuw sportmateriaal(**) . De volledige lijst van verkrijgbaar sportmateriaal vind je hier.
Voorbeeld: indien jouw club tijdens de actie € 2500 bijeenzamelt, schenkt Delhaize.be jouw club een aankoopbedrag van € 500 en kan men kiezen uit: een gymblok + multimat, een 5-delige set zachte spelvormen, een verplaatsbare dansbarre of een Airmat Impuls cilinder + blower. Er kan ook geopteerd worden voor een waardebon van Janssen-Fritsen t.w.v. € 500.

Hoe lang loopt deze actie?

De actie duurt t.e.m. 30 juni 2017. Hoe meer boodschappen je op Delhaize.be doet met gebruik van de promocode, hoe meer kans de club op nieuw materiaal maakt!

Heb je nog vragen over deze actie? Aarzel dan niet de FAQ te raadplegen die je nog meer informatie geeft over deze actie en de Delhaize onlinedienst.

Video: Een gymclub deelt zijn ervaring

(*) Actie geldig van 1/04/2017 t.e.m. 30/06/2017 voor elke aankoop uitgevoerd op Delhaize.be, tegen de algemene voorwaarden vermeld op Delhaize.be,  met uitzondering van kosten  (voorbereidingskosten, leveringskosten, drankkosten, callcenter), promoties en met uitzondering van tabaksproducten, producten van het merk 365, vuilniszakken, statiegeld en alle diensten. Slechts één promocode per reservatie. De promotiecode kan onbeperkt gebruikt worden t.e.m. 30/06/2017 maar is niet cumuleerbaar met andere promotiecodes. Euro’s kunnen enkel toegekend worden indien de promotiecode werd ingevoerd vóór de  bevestiging van je reservatie, zo niet gaan de euro’s helaas verloren.  De actie is enkel geldig in België.
 
(**) Elk deelnemende club zal  aan het einde van de actie op de hoogte gebracht worden van het behaalde eindresultaat.  De resultaten zullen ook beschikbaar zijn op onze website.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst