Belangrijk bericht: Omwille van werken van uw Collect Delhaize.be-punt van Doornik zal dit op zaterdag 21 oktober gesloten zijn. Gelieve hier rekening mee te houden voor het plaatsen van uw bestelling. Bedankt voor uw begrip.  
Belangrijk bericht: Omwille van werken van uw Collect Delhaize.be-punt van Aarlen zal dit op woensdag 25 oktober gesloten zijn. Gelieve hier rekening mee te houden voor het plaatsen van uw bestelling. Bedankt voor uw begrip  
Terug

Chunkey monkey | Roomijs | Fairtrade

Ben & Jerry's

Toevoegen aan de lijst
50 cl - 10,78 €/l
€5,39

Vul alle onderstaande velden in om dit product te delen

*Verplichte velden

Vul alle verplichte velden in om verder te gaan (*)

Beschrijving

ID:10063

Ingrediënten

ROOM (25%), suiker, water, gecondenseerde magere MELK, WALNOTEN (4%), bananenpuree (4,5%), glucose-fructosestroop, EIGEEL¹, kokosolie, magere cacaopoeder, stabilisatoren (guargom, carrageen), geconcentreerd citroensap, emulgator (SOJALECITHINE), MELKVET, natuurlijk aroma, natuurlijk vanille-aroma. Kan andere noten en aardnoten (pinda's) bevatten. Suiker, cacao en banaan verhandeld in overeenstemming met de Fairtrade-voorwaarden, totaal 25%. ¹Van vrije uitloopeieren.

Allergenen

Bevat:  Noten ,  Melk ,  Eieren ,  Sojabonen
Kan bevatten:  Pinda
Onbekend:  Vis ,  Mosterd ,  Weekdieren ,  Sulfiet ,  Selderij ,  Schaaldieren ,  Gluten ,  Lupine ,  Sesam

Voeding
Per 100MLT
Kilocalorieën 1000.0KJ
Vetten waarvan 15.0GRM
Verzadigde vetten 8.0GRM
Koolhydraten waarvan 24.0GRM
Suikers 24.0GRM
Eiwitten 3.5GRM
Zout 0.091GRM

Andere informatie
Aantal porties per verpakking

5

Net inhoud

500MLT

Benaming

Unilever Benelux

Producent informatie

UNILEVER PLC - fr: Humaniteitslaan 292, Bld de l'Humanité- 1190 Brussel/Bruxelles. 078/152201 (verlaagd tarief/tarif réduit) www.benjerry.be www.fairtrade.net. nl: Humaniteitslaan 292, Bld de l’Humanité – 1190 Brussel/Bruxelles. 078/152201 (verlaagd tarief/tarif réduit) www.benjerry.be. www.fairtrade.net.

Disclaimer

** DISCLAIMER: Waar mogelijk streeft Delhaize ernaar om betrouwbare informatie te krijgen van de producten en die betrouwbare informatie op de website te publiceren. Delhaize kan de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid echter niet garanderen. Er kunnen enkele verschillen zijn tussen de gegevens op de website en die op de productetiketten, o.a. omwille van technische redenen die inherent zijn aan voorraadrotatie. De gegevens op deze website vervangen de gegevens op de productetiketten niet. In het geval van afwijkingen geldt de informatie op de productetiketten. De consument moet vóór aankoop en minstens vóór consumptie van het product de gegevens op de etiketten controleren (inclusief allergenen). De consument doet uitdrukkelijk afstand van enig verhaal tegen Delhaize in het geval van afwijkingen. Alle gegevens worden voorzien door de producent via Trustbox (c) van GS1. Voor meer informatie, ga naar de pagina http://www.gs1belu.org

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst